Multi TECH Albania

FANCOIL

Fan Coils operojnë pa zhurmë. Ato kanë kontroll të avancuar të programimit dhe punojnë në Ngrohje - Ftohje. Njësitë Universale të Brendshme mund të kombinohen me Mono-Split dhe Multi-Split System Gjithashtu, perbehet nga jonizues ajri i cili zvogëlon agjentët ndotës, pra pajisja mund të eliminojë 90% të baktereve. Rezultati është ajër i pastër, jonizues pa ndonjë aromë të pakëndshme.


Kthehu tek lista