Multi TECH Albania

RADIATOR TUALETI

Jeta me kualitet per klientet tane eshte shume e rendesishme per ne per kete ne kemi dizenjuar radiatoret e tualetit. Ky produkt eshte krijuar posaqerisht per ata qe duan te shohin ndryshimin ne banjot e tyre. Gjithashtu, radiatoret vijnë në me profile teke dhe dyshe dhe me permasa të mëdha në varësi të kërkesave të planimetrisë së klientit e cila prodhon maksimumin e komfortit dhe higjene te shkelqyer per perdoruesit. Specifikimet teknike: * Maksimumi i presionit te punes 4 Bar * Pershtatet me ngrohje qendrore si chiller * Punon ne rezistence elektrike * Opsioni i ngjyrave te ndryshme eshte e mundur ne varesi te kerkesave te klientit


Kthehu tek lista